کووید۱۹ و تغذیه
نوشته adminکووید۱۹ و تغذیه چه رابطه ای با هم دارند ؟
قبل از اینکه به رابطه کووید۱۹ و تغذیه بپردازیم باید با تاریخچه این بیماری آشنا شویم. بیماری (COVID-19) یک بیماری حاد تنفسی است که در اثر یک ویروس تازه شناسایی شده ایجاد می شود.
از دسامبر سال ۲۰۱۹ از شهر ووهان دراستان هوبئی چین شروع شد و به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت.
این بیماری همه گیر جهانی تأثیرات چشمگیری بر سیستم مراقبت های بهداشتی کشورها و ثبات اقتصادی و اجتماعی داشته است.
در مدت زمان کوتاهی به یک اورژانس بهداشت عمومی در سراسر جهان تبدیل شد.
در حال حاضر هیچ درمانی تأیید نشده برای COVID-19 وجود ندارد ، بنابراین از اصول پیشگیری به عنوان بهترین روش برای کنترل این عفونت استفاده می شود.
تأثیر تغذیه بر بیماری کووید۱۹ :
اطلاعات کمی در مورد تأثیر تغذیه بر این عفونت در دسترس است.
از ویژگی های کلینیکی مشترک COVID-19 می توان به سرفه ، تب (به طور کلی) ، گلودرد ، سردرد ، خستگی ، سردرد ، بی حالی ، بی حسی و نفس نفس اشاره کرد.
همچنین برخی دیگر از ویژگی های مشابه سایر بیماری های ویروسی مانند آنفولانزای فصلی را دارد.
برای پیشگیری و مدیریت این بیماری ویروسی جدید ممکن است توصیههای کلی غذایی ارائه شود.
برای ارتقاء عملکرد سیستم ایمنی برای تقویت مقاومت ویروسی در افراد باید توجه ویژه ای شود.
نقص های خاص تغذیه ای منجر به اختلال در عملکرد سیستم ایمنی می شود که منجر به افزایش حساسیت به بیماری های عفونی می شود.
کمبود رژیم غذایی پروتئین ، ویتامین C ، ویتامین E ، ویتامین A ، روی ، سلنیوم و اسیدهای چرب امگا ۳ نیز ممکن است حساسیت آن راافزایش دهد ، که باید در گروه های پرخطر ارزیابی شود.
سوء تغذیه با پروتئین :
سوء تغذیه با پروتئین شرایطی است که باعث نقص سیستم ایمنی بدن می شود و باعث ایجاد عفونت می شود.
این چرخه سوء تغذیه – عفونت با عوارض و مرگ و میر قابل توجه در سراسر جهان ، به ویژه در جمعیت های آسیب پذیر موجوداست . انرژی و پروتئین مورد نیاز باید به طور مناسب محاسبه شود و منابع غذایی حاوی پروتئین و انرژی زیاد برای افرادی که خطر ابتلا درآنها زیاداست توصیه می شود.