غذاهای حاوی فیبر و سرطان سینه
نوشته adminغذاهای حاوی فیبر و سرطان سینه :
در چند دهه اخیر محققان ارتباط بین غذاهای حاوی فیبر و سرطان سینه را بررسی کرده اند.
نتیجه تحقیقات نشان داده که رژیم غذایی سرشار از فیبر تأثیر بسزایی در پیشگیری از سرطان سینه دارد.
فیبرها به ترکیبات سمی وکارسینوژن ها متصل شده و آنها را از بدن حذف می کنند.
بالا بودن فیبر در رژیم غذایی خود باعث کاهش سطح هورمون ها در بدن می گردد.
این کاهش به نوبه خود جلوی گسترش سرطان سینه را می گیرد.
زنانی که در هفته حداقل دو بار لوبیا و عدس مصرف کنند، نسبت به زنانی که کمتر از یک بار در ماه این مواد را مصرف کنند، ۲۴٪ کمتر خطر پیشرفت سرطان پستان را دارند.
رژیم های غذایی پرچرب و خطر ابتلا به سرطان سینه :
غذاهای سرشار از قند که معمولا ارزش غذایی کمی دارند، سطح انسولین خون را افزایش می دهند و از این طریق رشد سلولهای سرطانی را تحریک می کنند.
میزان جذب اسیدهای چرب اشباع شده به صورت معنی داری در ارتباط با خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان بعد از سن یائسگی می باشد.
اولئیک اسید یک اسیدچرب امگا-۹ که در روغن زیتون یافت می شود، به صورت کارآمدی بازدهی هرسپتین آنتی بادی مخصوص بر ضد بعضی سلولهای سرطانی پستان را افزایش میدهد.
اسیدهای چرب امگا-۳ مانع متاستاز دهی و رشد سلول های سرطانی پستان می شوند.
همچنین این اسیدهای چرب پاسخ ایمنی را نیز افزایش می دهند.
نتایج تحقیقات به نقش مصرف گوشت قرمز در افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و غلات و روغن زیتون در کاهش آن میرسد.
دریافت مقادیر زیاد چربی موجود در گوشت قرمز ولبنیات پرچرب(کلسترول) موجب افزایش ابتلا به سرطان سینه میشود.
مصرف مواد غذایی پرچرب و سرخ کرده، احتمال بروز سرطان سینه را تا دو برابر افزایش می دهد.
کیفیت و کمیت چربی رژیم غذایی، هر دو بر ایجاد این بیماری مؤثرند.