نقش رژیم غذایی در سرطان سینه
نوشته adminنقش رژیم غذایی در سرطان سینه :
در این مقاله به اهمیت و نقش رژیم غذایی در سرطان سینه بیشتر پی میبرید.
تغذیه خوب به میزان زیادی میزان شیوع سرطان سینه و خطر بازگشت مجدد سرطان را کاهش می دهد.
یک رژیم غذایی گیاهی که عمدتا از میوه ها، سبزیجات، غلات و سایرمنابع پروتئین های گیاهی تشکیل شده است در این زمینه توصیه می گردد.
جذب کاروتنوئیدها (رنگدانه های گیاهی) به میزان زیادی مرگ و میر را در افراد مبتلا به سرطان پستان کاهش می دهد.
مطالعات آزمایشگاهی نشان داده که کاروتنوئیدها تکثیر شدن سلول های سرطانی پستان را متوقف می کنند.
حتی ممکن است مانع رشد و نمو این سلول ها از طریق مرگ برنامه ریزی شده سلولی شوند.
Indole- 3 – carbinol ترکیبی است که در بسیاری از سبزیجات از جمله کلم، شاهی و ترب یافت می شود و مشخص گردیده که برای سلولهای سرطانی پستان خاصیت ضد تکثیری دارد.
این ترکیب مانع از توسعه رگهای خونی جدید می شود و از این طریق جلوی تکثیر سلول های سرطانی را می گیرد.
مصرف چای سبز و پیشگیری از سرطان سینه :
مواد غذایی حاوی پلی فنول ها مانند چای سبز آنتی اکسیدان بوده و خاصیت ضد سرطانی دارند.
این ترکیبات آسیب های وارده به ماده ژنتیکی سلول را کاهش داده و پاسخ ایمنی را افزایش می دهند.
مطالعات انجام شده نشان داده که چای سبز تکثیرسلول های سرطان سینه را مهار کرده است.
همچنین مصرف چای سبز اثر مهاری تاموکسیفن را روی تکثیر سلولهای سرطانی پستان که حاوی گیرنده های استروژن هستند، افزایش می دهد.
مصرف زردچوبه و فلفل سیاه و پیشگیری از سرطان سینه :
دانشمندان متوجه شدند که ترکیبات کورکومین موجود در زردچوبه و پیبرین موجود در فلفل سیاه نقش مهمی در پیشگیری و حتی درمان سرطان سینه دارند.
درواقع هر دوی این ترکیبات خاصیت ضد سرطانی دارند.
برای جلوگیری از سرطان پستان از این مواد غذایی استفاده کنید:
- سویا
- حبوبات
- میوه ها و سبزیجات
- گوجه فرنگی
- مغزها و آجیل
- نان و غلات سبوس دار
- لبنیات کم چرب
- غذاهای پرکارتنوئید
- ویتامین های A/ E / D ، اسیدفولیک، سلنیوم، منیزیم